Medvirkende
 

Jon Burgwald, Greenpeace

 

Klimamedarbejder i Greenpeace. Har som NGO-repræsentant deltaget i de politiske forhandlinger frem til COP15. Er også involveret i planlægning af Grenpeace aktivistiske aktioner.            

                                    Se Jons svar her


Kirsten Halsnæs, DTU-Klimacenter

 

Programleder på DTU’s klimacenter, Risø. Uddannet økonom. Deltager i FN’s klimapanel IPPC. Har været involveret i klimaforskning siden starten af 90’erne.

                          Se Kirstens svar her


Knud Vilby, Journalist

Journalist, Forfatter og udviklingskonsulent med fokus på Afrika. Blandt meget andet tidligere formand for Mellemfolkeligt Samvirke. Talsmand for den store folkelige klima-demonstration i København 12.december 2009.                          

                                   Se Knuds svar her


Per Clausen, Folketingsmedlem - Enhedslisten

 

Folketingsmedlem for Enhedslisten. Ordfører på miljø, fødevarer, transport og energipolitik – 4 områder, der alle sammen har indflydelse på klimaet.

 

                            Se Pers svar her


Per Dalgaard, Folketingsmedlem - Dansk Folkeparti

Klima – og energipolitisk ordfører for Dansk Folkeparti. Mener ligesom Bjørn Lomborg, at der er for stor og forfejlet fokus på co2 reduktioner.                        

                                   Se Pers svar her


Steen Gade, Folketingsmedlem - Socialistisk Folkeparti

 

Formand for hhv. Folketingets miljøudvalg og Globe Europe, et netværk af europæiske miljøpolitikere. Direktør i Miljøstyrelsen 1993-2003.

 

                            Se Steens svar her


John Nordbo - Verdensnaturfonden (WWF)

Leder af klimaprogrammet hos Verdensnaturfonden, WWF. Har været med i WWF’s internationale klimateam, der har forsøgt at påvirke de internationale klimaforhandlinger frem mod COP15 i København.                        

                         Se Johns svar her


Julie Skovsby, Folketingsmedlem - Socialdemokraterne

 

Folketingsmedlem for Socialdemokraterne. Får ondt i maven ved tanken om hvordan Verden ville se ud hvis alle klodens folk levede og forbrugte som danskerne gør.

                           Se Julies svar her


Knud Clemmesen - NOAH

 

Aktiv i miljøbevægelsen NOAH siden engang i 70’erne. Bestyrelsesmedlem i Sydfyns Elforsyning. Med i NOAH’s pressegruppe.

                            Se Knuds svar her


Per Ørum, Folketingsmedlem - Konservative

Klima – og energipolitisk ordfører for Konservative siden 2006. Mener ikke at det giver mening at nogle politikere betvivler FN’s klimapanels udsagn om at den globale opvarmning er menneskeskabt.                     

                            Se Pers svar her


Steen Møller - Øko-entreprenør

Foredragsholder og øko-entreprenør i landsbyen Friland. Mener at klimapolitik skal handle meget mere og andet end co2 reduktioner.

                             Se Steens svar her


Lars Chr. Lilleholt, Folketingsmedlem - Venstre

 

Klima – og energipolitisk ordfører for Venstre. Meget optaget af hvordan Danmark og EU bliver uafhængig af energiforsyning udefra.

 

                            Se Lars' svar her